Beton Cire Pro

Beton Cire Pro is een zeer sterke watervaste ‘cementstuc’.

Bijzonder geschikt voor badkamers, keukens, vloeren, meubels en objecten als open haarden en schouwen, maar ook buiten voor bijvoorbeeld het terras. De letterlijke vertaling van beton cire pro is ‘met was ingewreven beton’. Inmiddels zijn er tegenwoordig in plaats van was ook andere afwerkingen mogelijk, afhankelijk van het gebruik.

Beton Cire Pro in Hilversum, Almere, Amersfoort en Amsterdam

in de badkamer

Modern en toch karakteristiek stucwerk

Beton Cire is een zeer karakteristiek en bijzonder stucwerk. In het stucwerk is altijd de hand van de vakvrouw of vakman terug te zien. Een handtekening als het ware. Zoals uw goed gestucte wand, vloer of badkamer met beton cire pro is er geen andere!

Beton Cire Pro in Hilversum, Amsterdam, Almere, Amersfoort en Utrecht

overal decoratief !

We gaan voor kwaliteit

We werken uitsluitend met Beton Cire Pro van Via eStudio uit Amsterdam. Het kleurenpalet van Via eStudio is zeer uitgebreid en de materialen zijn van een constante uitstekende kwaliteit. Op de site van Via eStudio kunt u de kleurenkaart bekijken. U kunt van de kleuren waartussen u wilt kiezen een monsterplaatje opvragen. Ook kunt u in Amsterdam alle 66 kleuren gaan bekijken.

Beton Ciré in Hilversum, Almere, Amsterdam, Utrecht en Amersfoort

in de douche.

Gering materiaalverbruik

Beton Ciré is geen duurzaam materiaal in de zin van ecologisch. Cement en beton moeten langdurig op hoge temperatuur worden gebrand voordat ze verwerkbaar zijn. Daar staat tegenover dat er geen natuurlijke materialen zijn die de waterdichtheid bieden van deze watervaste stuc. En ook met gering materiaalverbruik. De afwerking is wél duurzaam in de zin van dat het met het juiste onderhoud lang goed blijft. Zie hieronder bij informatie wat het juiste onderhoud inhoudt.

Beton Cire Pro in Hilversum, Almere, Amsterdam Utrecht en Amersfoort

achter het toilet

Mooi he? Meer weten?

U kunt een prijsopgave of offerte opvragen om door Ecostuc Beton Ciré Pro in uw woning of kantoor te laten aanbrengen. Wij werken volgens de richtprijzen zoals deze zijn opgesteld door de importeur van Beton-Ciré-Pro. Daar vindt u wat het aanbrengen van beton cire kost. En ook wat het enige juiste procéde is van het aanbrengen van de watervaste stuclaag.

Download hier informatie en gebruiksaanwijzingen :

En bedenk…………… Aanbieding Beton Ciré Pro