Ervaringen van klanten

Voor dat je met een bedrijf in zee gaat, wil je wel graag weten met wie je te maken hebt. Lees hieronder de ervaringen van klanten of laat hier uw ervaring achter.

8 gedachten over “Ervaringen van klanten

 1. In de zomer van 2015 is ons nieuwbouwhuis in Leidsche Rijn opgeleverd en hebben wij daarin alle muren met leemverf laten schilderen door Bas. Daarnaast heeft hij ook de keukenmuren met watervaste StucDeco en een andere wand met leemfinish met glas/spiegel effectjes bewerkt. De keuze voor leemproducten hebben we bewust gemaakt om het nieuwbouwhuis beter te laten drogen. Bas heeft hier in het voortraject helder advies gegeven en meegedacht over de beste oplossingen passend bij ons budget.
  Het hele pakket heeft Bas in goed overleg en binnen de afgesproken tijd opgeleverd met een prachtig resultaat! Waar nodig heeft hij hierbij extra hulp ingeschakeld en hij heeft tijdens de werkzaamheden bijna dagelijks telefonisch, via mail en WhatsApp contact met ons gehad over de voortgang van het werk en hoe om te gaan met verassingen die zich onvermijdelijk voordoen bij grote werkzaamheden. Bas toonde zich echter flexibel en bijzonder oplossingsgericht.
  Wij zijn zeer tevreden over het werk dat geleverd is en ook de manier waarop gewerkt werd was zeer prettig. Als er weer iets geschilderd of gestuct moet worden, bellen we zeker Bas weer!

 2. Wij hebben Geert de Bock gevraagd om in onze nieuwe woning het bestaande aanrechtblad te stucen met Beton Ciré Pro en wij zijn hier heel erg gelukkig mee. Het is prachtig geworden en precies zoals wij wilden. Geert is een echte vakman en bovendien een erg prettig persoon om erbij te hebben tijdens een verbouwing; wij raden iedereen niet alleen het product, maar ook de vakman aan!

 3. Onze huiskamer (waar na 1973 bijna bijna niets meer aan gedaan was) heeft Geert onderhanden genomen. Een flinke klus, want geheel gestript en vervolgens weer opgebouwd. Resultaat: een huiskamer waar het heerlijk toeven is, een dikke 9. Ondanks dat Geert ziek werd kwam de voortgang van de verbouwing niet in gevaar omdat Geert een collega inzette. Overleg, meedenken, helder communiceren en lastige onderwerpen niet vermijden! Heel fijn. Met plezier zal ik Geert aanbevelen bij anderen!

 4. Wij hebben onze badkamer laten stuccen door Geert met Beton Ciré. Het is prachtig geworden. Geert heeft ons goed geadviseerd, het is een vakman en het is heel prettig om met hem samen te werken. Wij bevelen hem heel graag aan!

 5. Wij hebben onze oude zolder laten verbouwen tot loft en wilden dat graag doen met ecologische materialen. Geert de Bock heeft op zeer professionele wijze ons dak geïsoleerd, wandverwarming aangebracht en de wanden met leem gestuct. Het eindresultaat is prachtig. Zeker in de winter is de zolder nu onze favoriete plek in huis. Mochten we een x gaan verhuizen dan zou ik onmiddellijk weer voor leem en wandverwarming kiezen.
  Geert heeft zeldzaam goed met ons meegedacht, had -ook niet onbelangrijk – een hele transparante administratie en erg goed werk geleverd. Alleen maar lof dus!

 6. Wij hebben gekozen voor een workshop aan huis. Het resultaat mag er zijn. Zeker een aanrader,

  Matthijs

 7. Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om mijn woning te laten stucadoren met leem door Ecostuc.
  Het is mooi, natuurlijk, rustgevend en aangenaam, ik zou er de volgende keer zeker weer voor kiezen.

  Groetjes,

  Renee Provily

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.