Leem in Loenen

In een historisch pand aan de Vecht zijn we aan de slag de waterschade te herstellen. Het hele pand is afgewerkt met basisleem en leemfinish van Tierrafino. In een deel is door lekkage schade ontstaan aan de leem. Het meeste vocht is geabsorbeerd door de leem en niet in de vloer gekomen. Het herstel blijft dus beperkt tot de leemstuc en dat dankzij het vocht opnemend vermogen van de leem.

De eigenaars gaan in het deel dat nu wordt opgeknapt tot een sfeervolle “chambre d’hotes” inrichten. Hét moment om in bepaalde ruimtes een andere kleur te kiezen. In plaats van Delphi Wit wordt het nu Dover Wit en Djenné Rood.

Heeft u ook interesse in leemstuc ? Neemt u dan eens contact op en vraag naar alle mogelijkheden met leem. We werken met verschillende merken die elk hun eigen eigenschappen en karakter hebben.

2 gedachten over “Leem in Loenen

 1. Beste mevrouw Ter Veld,

  dank voor uw bericht.
  Ik hoop dat er bezoekers van deze site op uw oproep zullen reageren. Zelf geven we geen namen door van klanten van ons.

  Met vriendelijke groet
  Geert de Bock

 2. Mijn huis in Bussum heeft ook lemen muren ik ben zeer geïnteresseerd in andere mensen die leem hebben. Zouden jullie contact met mij op willen nemen om informatie uit te wisselen. Hartelijk dank,

  Jacquelien ter Veld 06 289 282 01

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.