Witte Basisleem

Een nieuwe leemstuc : witte basisleem. Al is witte leem natuurlijk en dus niet helemaal wit. Gebroken wit is misschien een betere kleuraanduiding, maar da’s wat lang.

Witte Basisleem : in één laag kleur en ondergrond

Met deze leemstuc wit kunnen we in één laag alle gunstige eigenschappen bij jou op de muur zetten : goed binnenklimaat in een natuurlijk witte tint. Dat gaat wel wat sneller dan de bruine basisleem en dan nog een kleurlaag van leemfinish. Met leemfinish heb je wel veel meer keuze in kleuren (lees meer over Witte Basisleem).

Basisleem kleuren

Dit zijn de kleuren van de Witte Basisleem van Claytec en Tierrafino :

Witte Basisleem Claytec Tierrafino

De kleuren wit van Claytec en Tierrafino lijken erg op elkaar. De Witte Basisleem van Claytec lijkt iets lichter grijs en geler. Die van Tierrafino lijkt wat licht-grijzer. Maar beiden een verademing na de bruine basisleem. Bruin is ook maar bruin.

Oogenlust

Het is altijd moeilijk beoordelen van een beeldscherm welke kleur je nou het mooiste vindt. Neem daarom contact op voor een vrijblijvende offerte. Tijdens het offerteproces zorgen we ook voor kleurstalen van beide witte basislemen zodat je goed kunt beoordelen wat de mooiste is. Of ga eens kijken in Oogenlust in Eersel, waar een bloemist en interieurstylist heeft gekozen voor Claytecs Witte Basisleem.

Ga je het laten doen?

Wil je leem in je nieuwe woning, in je huidige woning of in je kantoor? Of toch eerst iets meer weten of weet je al wat je wilt? Wil je een deel van het werk zelf doen?

Wij horen het graag via ons contactformulier !

Wil je Witte Basisleem kopen om het zelf aan te brengen en weten wat de kosten zijn voor het materiaal? Kijkt u dan eens in de webwinkel : Leemshop.