Duurzaam leemstucwerk

Ecostuc is een stucadoorsbedrijf met leemstucwerk als specialiteit.

We gebruiken natuurlijke bouwmaterialen van verschillende leveranciers. Dat heeft tot voordeel dat u kunt kiezen uit een groter gamma van mogelijkheden in leemstucwerk. Elk kwaliteitsmerk, zoals bijvoorbeeld Tierrafino, Claytec of Oskam heeft leem met specifieke eigenschappen en kwaliteiten. De ene leemstuc is wat fijner en de andere heeft net de tint geel, groen of terra die u zoekt. Ook verschilt vaak de samenstelling van de leem waardoor de ene leem stootvaster wordt dan de andere. Op de speciale merkpagina’s staat meer informatie over de merken en leveranciers.

Leemstucwerk : Tierrafino Leemfinish Dover Wit

Leemstucwerk : Tierrafino Leemfinish Dover Wit

Onze prijs-indicatie is vaak een goede start voor een offerte. Voor een offerte komen we in ieder geval bij u langs om uw situatie op te nemen en met u alle wensen door te nemen. Ook kunt u ons voorbeeldmateriaal bekijken op afspraak bij ons of bij u thuis.

Wilt u graag de handen uit te mouwen steken en meewerken? Dat kan en het scheelt ook in de kosten. Laat het ons weten en we passen onze offerte daar op aan!

Wilt u doe het zelf leem aanbrengen? Neemt u dan eens een kijkje in onze webwinkel : Leemshop om de materialen te bekijken. Maar ook om het dure gereedschap te huren dat er vaak voor nodig is. Gereedschap dat na enige tijd gebruik in de kast verdwijnt is zonde van de aanschaf.

U kunt contact opnemen via het contactformulier.