Leemverf

is een natuurverf voor binnenmuren en plafonds. We werken met twee merken leemverf, namelijk Clayfix (is van Claytec) en Tierrafino omdat beide merken een versie hebben die glad is en één die een structuur heeft. Bovendien verschillen allebei de merken zo in kleuren dat we ze graag allebei aanbieden.

De gladde verf met fijne structuur is gemaakt van leempoeder. Een korrelige structuur is gemaakt van leempoeder vermengd met speciaal geselecteerd zand voor een levendige uitstraling. Leemverf is een natuurverf zonder chemische toevoegingen en met natuurlijke kleuren.

Muurschildering

De schildering op de lemen muur met wandverwarming op bovenstaande foto is gemaakt door Marie Christine Cord’homme van Decordhomme. Kijkt u eens op haar site waar u meer wandschilderingen kunt bekijken. Onder aan deze pagina kunt u meer foto’s bekijken van de lemen wand en haar wandschildering.

Kleuren Leemverf

Wij werken graag met meerdere leem-merken, zoals Tierrafino en Claytec. Zo heeft elk merk zijn eigen karakteristieke eigenschappen, kleuren en structuren. Als u ook leemfinish gebruikt in uw woning, dan kunt u overwegen om ook van hetzelfde merk de leemverf te gebruiken omdat de kleuren per merk het best op elkaar zijn afgestemd.

Tierrafino heeft een “gladde” verf (I-Paint) en een structuurverf (T-Paint) en Claytec heeft “gladde” en structuurverf onder de naam Clayfix.

Wilt u Leemverf ?

Zou u deze verf in uw nieuwe woning willen, in uw huidige woning of in uw kantoor? Wilt u meer weten of weet u al wat u wilt?

Wij horen het graag via ons contactformulier !

Wilt u de verf kopen om het zelf aan te brengen en wilt u weten wat de kosten zijn voor het materiaal? Kijkt u dan eens in deze bevriende webwinkel : Leemshop.

Foto’s:

Basileem als ondergrond voor de groene leemfinish waarover geschilderd gaat worden.

Basisleem als ondergrond voor de groene leemfinish waarover geschilderd gaat worden.

Marie Christine Cord'homme aan het werk met leemverf

Marie Christine Cord’homme aan het werk met leemverf

Schildering met leemverf over wandverwarming.

Schildering met leemverf over wandverwarming.

Muurschildering van boom.

Wandschildering over lemen wandverwarming.