Glansleem Listro / Lustro van Tierrafino

Listro of Lustro glansleem is een zeer fijne leempleister of stucco. Het wordt in meerdere zeer dunne lagen aangebracht over een voorbehandelde vlakke ondergrond als gipspleister of plaatwerk. Of direct over basisleem. De stucco wordt glad gepleisterd met een speciale plastic spaan waardoor er een subtiele glans ontstaat. Eventueel kan de Listro met wax worden afgewerkt waardoor het waterafstotend wordt. Voor spatwater zoals in een keuken of badkamer is het echter niet geschikt. De glansleem is leverbaar in de 8 kleuren van Tierrafino : Dover Wit, Delphi Wit, Romeins Oker, Nassau Oranje, Djenne Rood, Ayers Rock, Iquitos Groen en Gomera Grijs.

Listro heeft door de glans een exclusieve uitstraling die mooi tot zijn recht komt in entrees, foyers, schouwen, etc. Eigen aan de leemstucco is ook de zichtbaarheid van het spel van de spaan en aanzetten. Een Lustro-wand is altijd karakteristiek en bijzonder. Elke wand draagt de handtekening van de vakman of vakvrouw die de lustro heeft aangebracht. Met lustro wordt elke vakvrouw of vakman een kunstenaar.

Listro is een bijzonder product van Tierrafino dat qua kleurstelling zeer goed te combineren is met andere leemproducten van Tierrafino, zoals leemfinish, leemverven als I-Paint en T-Paint (zie ook onze speciale Tierrafino-pagina).

Wilt u Tierrafino Listro / Lustro Glansleem ?

Wilt u glansleem in uw nieuwe woning, in uw huidige woning of in uw kantoor? Wilt u meer weten of weet u al wat u wilt? Wilt u een deel van het werk zelf doen?
Wij horen het graag via ons contactformulier !

Wilt u materialen kopen om ze zelf aan te brengen? Wilt u materialen kopen om ze door uw eigen en vertrouwde stucadoor te laten aanbrengen? Neem dan een kijkje in deze bevriende webwinkel : Leemshop.

Tierrafino Glansleem Listro / Lustro, kleur Gomera Grijs

Tierrafino Glansleem Listro / Lustro, kleur Gomera Grijs